DOCUMENT  Autorităţile române au aprobat un nou ajutor umanitar pentru Moldova

  • Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de vineri hotărârea privind acordarea unui nou ajutor umanitar Republicii Moldova.
  • Ajutorul constă în măşti, combinezoane şi mănuşi de unică folosinţă.
448 afișări
Imaginea articolului Autorităţile române au aprobat un nou ajutor umanitar pentru Moldova

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că a adoptat hotărârea privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul gratuit pentru Republica Moldova, suplimentarea stocurilor de urgenţă cu produse, materiale şi echipamente sanitare necesare în procesul de vaccinare.

Ajutorul constă în 1.500.000 de măşti chirurgicale, 100.000 de măşti de protecţie de tip FFP3, 100.000 de combinezoane şi 100.000 de mănuşi de unică folosinţă.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, anunţa joi că noul ajutor umanitar are o valoare de peste 2 milioane de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici