Barna, despre Tăriceanu: Este un fel de Victor Ciorbea în Parlament

Dan Barna a declarat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, deşi a avut "o notorietate şi o încredere acum zeci de ani", în momentul de faţă este "un fel de Victor Ciorbea în Parlament". Barna aşteată "cu mult interes şi preocupare" dezbaterile din campania electorală cu Viorica Dăncilă.

424 afișări
Imaginea articolului Barna, despre Tăriceanu: Este un fel de Victor Ciorbea în Parlament

Barna, despre Tăriceanu: Este un fel de Victor Ciorbea în Parlament

"Domnul Tăriceanu este un exemplu al faptului că vine un moment în viaţă când trebuie să te reorientezi. Deşi a avut o notorietate şi o încredere acum nişte zeci de ani, în momentul de faţă este un fel de Victor Ciorbea în Parlament", a declarat, miercuri seară, la TVR1, liderul USR Dan Barna.

În ceea ce priveşte o confruntare la alegerile prezidenţiale din toamnă cu liderul PSD Viorica Dăncilă, Barna a spus: "Aştept cu mult interes şi preocupare dezbaterile din campania electorală".

De asemenea, el consideră că în cazul în care Victor Ponta se reîntoarce în PSD, va deveni "un politician de pluton, marginal".

"Pentru domnul Ponta, orice mutare din poziţia actuală are un cost foarte mare. Dacă se întoarce la PSD şi se ia la braţ cu doamna Dăncilă, devine un politician de pluton, marginal", a mai spus deputatul USR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici