Barroso: CE va monitoriza combaterea corupţiei la nivel înalt

Comisia Europeană va continua să monitorizeze procesul de reformă derulat de România în sectorul judiciar, următorul raport al CE, prevăzut pentru 2008, urmând să se concentreze asupra corupţiei la nivel înalt, a declarat, vineri, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

1 afișare
Imaginea articolului Barroso: CE va monitoriza combaterea corupţiei la nivel înalt

Barroso: CE va monitoriza combaterea corupţiei la nivel înalt

El a afirmat, la sfârşitul întâlnirii cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, că este convins de faptul că Executivul, "cu sprijinul forţelor politice din România" şi al Comisiei Europene, poate şi trebuie să acorde atenţie procesului de reformă.

Oficialul european a fost asigurat de premierul Tăriceanu că Executivul de la Bucureşti va continua reforma în sectorul judiciar şi combaterea corupţiei, având ca priorităţi şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici