Băsescu a participat la şedinţa Colegiului Director Naţional al PDL

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, timp de aproape o oră, la şedinţa Colegiului Director Naţional al PDL.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu a participat la şedinţa Colegiului Director Naţional al PDL

Băsescu a participat la şedinţa Colegiului Director Naţional al PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Băsescu a declarat, la plecarea de Clubul Diplomaţilor, că a discutat cu democrat-liberalii problemele pe care le implică guvernarea.

Întrebat dacă la Bruxelles a discutat cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, şeful statului a confirmat, însă a răspuns negativ când a fost întrebat dacă discuţiile au vizat cooptarea PNL la guvernare.

Membrii Colegiului Director Naţional al PDL, preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii democrat-liberali s-au întâlnit, sâmbătă, la Clubul Diplomaţilor, într-o reuniune informală, pentru a analiza stadiul actual al negocierilor cu PSD şi UDMR, şi pentru a stabili formula viitorului Guvern.

Democrat-liberalii vor decide, sâmbătă, în legătură cu problema menţinerii UDMR la guvernare, pentru a debloca negocierile cu PSD.

Citeşte şi:

Liderii PDL s-au reunit în şedinţa Colegiului Director

Băsescu: Pe 22 decembrie avem Guvern

Boc: Încercăm să găsim soluţia ca PSD să îşi păstreze mandatul

Geoană: Subiectul UDMR este încă o divergenţă între PSD şi PDL

Borbely: Alierea PSD cu UDMR nu este un pericol pentru social-democraţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici