Băsescu a semnat decretele pentru interimatele lui Ponta şi Niţă

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele prin care ia act de demisiile lui Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea şi îi numeşte interimari pe premierul Victor Ponta ca ministru al Finanţelor şi vicepremier şi pe Constantin Niţă la Economie.

249 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat decretele pentru interimatele lui Ponta şi Niţă

Traian Băsescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 19 februarie a.c., Decretul prin care se ia act de demisia domnului Daniel Chiţoiu, viceprim-ministru, ministrul Finanţelor Publice, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului şi Decretul prin care se desemnează domnul Victor-Viorel Ponta, prim-ministru al Guvernului României, ca ministru interimar al Finanţelor Publice, viceprim-ministru", informează Administraţia prezidenţială.

De asemenea, "preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 19 februarie a.c., Decretul prin care se ia act de demisia domnului Andrei-Dominic Gerea, ministrul Economiei, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului şi Decretul prin care se desemnează domnul Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie, ca ministru interimar al Economiei", precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici