Băsescu a vizitat cariera Cârnic de la Roşia Montană

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat, sâmbătă după-amiază, cariera Cârnic, din Roşia Montană, fiind însoţit de primarul localităţii.

173 afișări
Imaginea articolului Băsescu a vizitat cariera Cârnic de la Roşia Montană

Băsescu s-a întâlnit cu autorităţile din judeţul Alba (Imagine: Mediafax Foto)

După întâlnirea cu autorităţile locale din judeţul Alba, de la sediul Primăriei Roşia Montană, şeful statului şi reprezentanţi ai autorităţilor locale s-au urcat în maşini de teren şi au vizitat cariera Cârnic, a fostei exploatări de stat RoşiaMin, care a funcţionat până în urmă cu trei ani.

Băsescu a fost însoţit, în această vizită, de primarul din Roşia Montană, Eugen Furdui, şi de directorul RoşiaMin, Valentin Rus.

Şeful statului nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor care participă la această vizită.

Pe durata acestei vizite, soţia preşedintelui, Maria Băsescu, a rămas în satul Roşia Montană, alături de soţiile reprezentanţilor autorităţilor din Alba.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă după-amiază, în judeţul Alba, el întâlnindu-se la sediul Primăriei din Roşia Montană cu reprezentanţi ai autorităţilor locale din judeţ, printre care primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan, şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Iniţial, autorităţile locale afirmau că şeful statului urma să ajungă în judeţ abia duminică dimineaţă, când era aşteptat la manifestările prilejuite de Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

În cursul dimineţii de sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu s-a aflat la Băile Tuşnad, unde are loc a XX-a ediţie a Universităţii de Vară şi Tabăra Studenţească "Tusvanyos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici