Băsescu despre acuzaţiile lui Geoană: Să spună emisarul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu doreşte să comenteze acuzaţiile liderului PSD, Mircea Geoană, potrivit cărora şeful statului ar trimite emisari la partide pentru a le propune să formeze un guvern condus de PDL, arătând că nu doreşte să comenteze "zvonuri".

16 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre acuzaţiile lui Geoană: Să spună emisarul

Băsescu despre acuzaţiile lui Geoană: Să spună emisarul, nu are nicio legătură

Întrebat cum comentează acuzaţiile formulate de Mircea Geoană potrivit cărora şeful statului a trimis emisari, la sfârşitul săptămânii trecute, în legătură cu formarea viitorului guvern, Băsescu a răspuns: "Să spună emisarul. Nu are nicio legătură".

El a adăugat că nu doreşte ca declaraţia şefului statului să fie coborâtă până la nivelul la care să se comenteze "zvonuri".

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în cadrul unui miting electoral desfăşurat la Dorohoi, că Traian Băsescu trimite "emisari" la partide, inclusiv la PSD, pentru a le propune să formeze un guvern condus de PD-L.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici