Băsescu, despre colaborarea cu Ponta: Instituţional, de câte ori se fac lucruri în interes naţional - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu spune că va colabora "instituţional" cu Victor Ponta, precizând că, "ori de câte ori se fac lucruri în interes naţional", acestea trebuie făcute împreună.

511 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre colaborarea cu Ponta: Instituţional, de câte ori se fac lucruri în interes naţional - VIDEO

Băsescu, despre colaborarea cu Ponta: Instituţional, de câte ori se fac lucruri în interes naţional (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat, în timp ce se afla la cumpărături într-un hipermarket, cum vede colaborarea cu Victor Ponta, Băsescu a răspuns: "Instituţional şi, sigur că, ori de câte ori se fac lucruri în interes naţional, trebuie să le facem împreună, pentru că nu putem unul într-un fel şi unul în alt fel", conform imaginilor difuzate de Realitatea TV.

Traian Băsescu a vorbit şi despre situaţia în care Guvernul Ponta nu ar trece de Parlament, apreciind că ar fi "un dezastru" prelungirea crizei politice.

Băsescu a fost întrebat dacă va trece Guvernul Ponta luni de Parlament. "Nu mă faceţi să fac pronosticuri despre Parlamentul României, cu Parlamentul României nu ştim niciodată", a răspuns el, continuând: "Eu mă duc la o cafea".

De asemenea, Băsescu a fost întrebat de jurnalişti cum ar descrie relaţia sa cu premierul desemnat.

"Pot să vă spun că este o relaţie foarte corectă. Am avut câteva discuţii cu dânsul, sunt hotărât să o menţin corectă, atâta timp cât converg obiectivele", a spus Băsescu, potrivit imaginilor difuzate de stirileprotv.ro.

Întrebat dacă are încredere în miniştrii propuşi, şeful statului a răspuns că aceasta deja nu mai este problema sa.

Preşedintele Băsescu a apreciat totodată că, după cum se prefigurează majoritatea, nu crede că Guvernul Ponta ar putea avea probleme la votul în Parlament.

"Aşa cum se prefigurează majoritatea, nu cred că are niciun fel de probleme să treacă", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici