Băsescu, despre mandatele sale: Nu am complexe, nu am făcut erori care să-i fi afectat pe români

Preşededintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la 10Tv, că nu are niciun fel de complexe în ceea ce priveşte mandatele sale ca şef de stat, menţionând că nu a făcut erori care să-i fi afectat pe români.

260 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre mandatele sale: Nu am complexe, nu am făcut erori care să-i fi afectat pe români

Băsescu, despre mandatele sale: Nu am complexe, nu am făcut erori care să-i fi afectat pe români (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă are complexe vizavi de mandatele sale, Băsescu a răspuns: "Trebuie să recunosc, aici cer scuze, nu am niciun fel de complexe. Am întrebări asupra a ce e făcut bine. Poate că ar fi trebuit să procedez într-un fel la un moment dat, poate altfel, dar complexe nu am. Ce mă bucură în momentul de faţă… Nu am făcut erori care să-i fi afectat pe români. Deci am erori tactice, erori de abordare, în relaţia cu partidele, poate în relaţia cu alţi şefi de stat, dar nu am făcut erori care să fi afectat România".

El a mai spus că măsurile pe care le-a luat i-au afectat pe români, dar că acest lucru nu înseamnă că a greşit.

"Nu înseamnă că am greşit. E o diferenţă între a-i afecta din prostie, a-i afecta din greşeală şi a-i afecta pentru că trebuie. Uneori eşti în situaţia în care trebuie să susţii nişte măsuri. Şi le iei, asumându-ţi costurile politice. Nu ai variante", a conchis Băsescu la 10 TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici