Băsescu: Hrebenciuc are un mare merit pentru că l-a pus pe Geoană într-o situaţie penibilă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Viorel Hrebenciuc a intervenit, duminică, la două case de sondare pentru ca Mircea Geoană să apară cu procente în plus, menţionând că cel care a coordonat campania PSD este responsabil pentru punerea preşedintelui PSD într-o situaţie penibilă.

15 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Hrebenciuc are un mare merit pentru că l-a pus pe Geoană într-o situaţie penibilă

Băsescu: Hrebenciuc are un mare merit pentru că l-a pus pe Geoană într-o situaţie penibilă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"La ora 19, ştiam că am câştigat alegerile. Ştiam şi intervenţiile pe care le-a făcut Hrebenciuc la două case de sondaje să fie crescut procentajul lui Geoană cu între o jumătate de procent şi un procent", a spus Băsescu.

El a adăugat că Viorel Hrebenciuc "are un mare merit că l-a pus într-o situaţie penibilă pe Mircea Geoană".

Băsescu a mai spus că scopul lui Hrebenciuc a fost acela de "a putea ţipa astăzi că s-a furat". "Dar tare mă tem că dacă se numără voturile, o să am vreo trei procente", a adăugat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici