Băsescu i-a scris "Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR"

Scrisoarea privind votul uninominal pe care şeful statului i-a adresat-o, marţi, preşedintelui PRM i-a fost trimisă acestuia într-un plic cu inscripţia "Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR", fapt pe care liderul PRM îl consideră "fie o greşeală inadmisibilă, fie o glumă proastă".

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu i-a scris "Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR"

Băsescu i-a scris "Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR"

"Scrisoarea sa este corectă, din punct de vedere al adresării protocolare («Domnului Corneliu Vadim Tudor, Preşedinte al Partidului România Mare»), dar plicul în care se află aceasta conţine o gafă incredibilă: «Domnului Corneliu Vadim Tudor, Preşedintele UDMR» (?!)", afirmă liderul PRM, într-un comunicat de presă remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX. De altfel, la comunicat a fost ataşată şi o copie a plicului respectiv.

În opinia lui Vadim Tudor, a scrie aşa ceva pe un plic cu antetul «România. Preşedintele României», care are şi stema ţării, precum şi ştampila «România. Administraţia Prezidenţială. Cancelaria Preşedintelui» este "ceva fără precedent".

"Aici, din două, una: Ori avem de-a face cu o greşeală inadmisibilă a Palatului Cotroceni, datorată faptului că Traian Băsescu nu mai are echipă de consilieri şi acolo totul e vraişte; Ori cineva a făcut o glumă proastă, evident, cu acordul lui Traian Băsescu, poate cu scopul de a lovi, simultan, în cele două formaţiuni care îi fac lui probleme, PRM şi UDMR", continuă Vadim Tudor, apreciind că, indiferent care este adevărul, fiecare din cele două eventualităţi "descalifică" Administraţia Prezidenţială.

"Ce-ar zice domnul Traian Băsescu dacă aş folosi, şi eu, plicul, antetul şi ştampila Senatului României pentru a-i trimite un Mesaj la cîrciuma ,«Golden Blitz»?", se întreabă liderul PRM.

El opinează, totodată, că, prin scrisoarea pe care i-a adresat-o, Traian Băsescu se amestecă nepermis în electoratul PRM care, "chipurile", în proporţie de 82,2 la sută ar fi declarat la referendumul din 25 noiembrie 2007 că doreşte un "sistem de vot majoritar în două tururi”. Vadim Tudor apreciază că aşa ceva nu există, fiind "o invenţie penibilă" a sociologilor care "îi cîntă în strună" lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici