Băsescu: Îl pulverizează Blaga pe Mitrea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, că Vasile Blaga, candidatul PDL la Primăria Capitalei, îl "pulverizează" pe Miron Mitrea, al cărui nume este vehiculat drept candidat al PSD pentru Bucureşti.

26 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Îl pulverizează Blaga pe Mitrea

Băsescu: Îl pulverizează Blaga pe Mitrea

Întrebat ce se va întâmpla în cazul unei confruntări la Bucureşti între Blaga şi Mitrea, Băsescu a răspuns: "Îl pulverizează Blaga pe Mitrea".

"Vă spun pentru că îl cunosc pe Blaga. Blaga este un tip aplicat, e de tip Negoiţă. Dacă şi-a luat tema, e ca un buldog", a spus şeful statului.

El a adăugat că Vasile Blaga nu va ezita să se angajeze în proiecte ample pentru Bucureşti dacă va fi convins că acestea reprezintă soluţia adecvată.

Pe de altă parte, Băsescu declarase, înainte de a se referi la Blaga şi Mitrea, că nu doreşte să se implice în campania electorală, făcând apel la cei care candidează la funcţii în administraţia publică, să renunţe la a-l mai ataca.

"Dacă nu vor să fiu în campanie, să nu mă mai atace", a spus Traian Băsescu, adăugând că aceia care îl atacă "nu vor ajunge niciodată preşedinţi".

Şeful statului a precizat că răbdarea sa are limite.

Băsescu a spus, însă, după ce s-a referit la Blaga şi Mitrea, că a abordat subiectul doar din cauza faptului că a fost întrebat de ziarist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici