Băsescu: Indiferent de rezulatatul alegerilor, îmi dau bilă albă că serviciile au stat neutre

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Naţional TV, în contextul acuzelor formulate de Nastasiu şi Gaetan, că îşi va da singur bila albă, după alegeri, indiferent de rezultat, deoarece serviciile secrete "au stat neutre şi şi-au văzut de treaba lor", neintrând în "acest joc politic".

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Indiferent de rezulatatul alegerilor, îmi dau bilă albă că serviciile au stat neutre

Băsescu: Indiferent de rezulatatul alegerilor, îmi dau bilă albă că serviciile au stat neutre (Imagine: Mediafax Foto)

"Iată că ne apropiem de sfârşitul campaniei şi încă niciun serviciu secret al Rommâniei n-a intrat în acest joc politic şi cred că este pentru prima dată. Indiferent care va fi rezultatul alegerilor, îmi voi da singur bilă albă pentru faptul că serviciile au stat neutre şi şi-au văzut de treaba lor", a spus preşedintele.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că Ciprian Nastasiu este un procuror rejectat de Justiţie, prin hotărârea CSM şi a fost recuperat de politicieni, calificând drept diversiune afirmaţia acestuia potrivit căreia Omar Hayssam ar fi plecat din România cu avionul.

Traian Băsescu a declarat, luni, referindu-se la lansarea cărţii "Prădarea României" a lui Victor Gaetan, că îi sugerează lui Mircea Geoană să nu-şi mai folosească prietenii de familie pentru a-l ataca indirect pe actualul şef al statului.

El a apreciat că "disperarea unor a ajuns atât de departe încât se pretează la un joc murdar".

Băsescu a ţinut să menţioneze că a fost preşedintele care a condus celula de criză şi care a reuşit să îi recupereze pe cei trei ziarişti români răpiţi, în 2005, în Irak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici