Băsescu, întrebat ce garanţii i-a oferit Ponta pentru Buget: Cuvântul de onoare. Sper că de data asta se va ţine de cuvânt

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, miercuri, ce garanţii i-a oferit Victor Ponta pentru promulgarea Bugetului de Stat, el răspunzând "Cuvântul de onoare" şi adăugând "Să sperăm că de data asta se va ţine de cuvânt".

354 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat ce garanţii i-a oferit Ponta pentru Buget: Cuvântul de onoare. Sper că de data asta se va ţine de cuvânt

Victor Ponta si Traian Basescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat ce garanţii i-a oferit premierul, pentru promulgarea legii bugetului de stat pe 2014, preşedintele Traian Băsescu a răspuns: "Cuvântul de onoare".

"Sunt nevoit să o fac", a mai spus şeful statului, întrebat dacă crede în cuvântul premierului.

"Să sperăm că de data asta se va ţine de cuvânt", a mai comentat şeful statului.

Traian Băsescu a mai spus că "premierul a promis că, imediat după promulgarea bugetului, va proroga termenul de intrare în vigoare a Ordonanţei prin care se creştea taxa, acciza la benzină şi motorină".

Preşedintele a promulgat, miercuri, Bugetul de Stat pe 2014, în condiţiile amânării cu trei luni a intrării în vigoare a creşterii accizei la benzină.

Şeful statului a spus, în mai multe rânduri, că premierul Victor Ponta "minte cum respiră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici