Băsescu, întrebat dacă ar candida la şefia PMP: Cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte onorific

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, vineri, întrebat dacă ar candida la viitorul congres al PMP pentru şefia acestui partid, că el crede că i-ar "sta mai bine" într-o calitate de preşedinte onorific.

370 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă ar candida la şefia PMP: Cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte onorific

Băsescu, întrebat dacă ar candida la şefia PMP: Cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte onorific (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Prezent, vineri seară, la o emisiune a postului B1 Tv, Traian Băsescu a spus că nu va participa la alegeri pentru vreo funcţie publică, dar va face politică în continuare.

"Nu voi participa la alegeri, nu mai am la ce să particip", a arătat fostul preşedinte.

El a fost întrebat, în schimb, dacă se întoarce la PMP să facă politică.

"Bineînţeles, am spus că voi face politică", a menţionat el.

Solicitat să precizeze dacă va candida la congres la funcţia de preşedinte al PMP, Băsescu a răspuns: "Deocamdată nu s-a stabilit dacă se face un congres, dar cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte facultativ, onorific (...), că nici nu mă desconsider într-atât încât să spun că pot fi simplu membru ... probabil ceva onorific pe acolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici