Băsescu: Întrebaţi-l pe Geoană de câte ori a fost chemat ca lacheul în Delta Dunării de Vântu

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, la B1 TV, că l-a sunat pe Mircea Geoană, iar acesta nu i-a răspuns, deoarece nu putea fi deranjat când vorbea cu Sorin Ovidiu Vântu, sugerând ca liderul PSD să fie întrebat de câte ori a fost chemat "ca lacheul" în Delta Dunării pentru a primi instrucţiuni.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Întrebaţi-l pe Geoană de câte ori a fost chemat ca lacheul în Delta Dunării de Vântu

Băsescu: Întrebaţi-l pe Geoană de câte ori a fost chemat ca lacheul în Delta Dunării de Vântu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Întrebaţi-l pe Mircea Geoană de câte ori a fost chemat ca lacheul în Delta Dunării de Sorin Ovidiu Vântu să primească instrucţiuni în această vară. (...) Ce ziceţi dacă te sună preşedintele României pe tine, preşedintele Senatului şi nu îi răspunzi pentru că discuţi cu Vântu? Nu că nu îi răspunzi 30 de minute, ci nu îi răspunzi două ore preşedintelui României", a declarat Băsescu.

El a mai spus că Mircea Geoană "ar fi putut bănui" că ştie unde se află.

"Numărul doi în stat nu-i poate răspunde numărului unu, pentru că nu poate fi deranjat când vorbeşte cu Sorin Ovidiu Vântu. Nu e posibil", a conchis Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici