Băsescu, liderului PNL: Aţi fost bibliotecar; Antonescu: Mi-aţi greşit mapa profesională

Şeful statului Traian Băsescu i-a spus, sâmbătă, contracandidatului Crin Antonescu, liderul PNL, că ştie că a fost foarte mult timp bibliotecar, acesta replicându-i că oamenii din staff-ul său i-au greşit mapa profesională.

93 afișări
Imaginea articolului Băsescu, liderului PNL: Aţi fost bibliotecar; Antonescu: Mi-aţi greşit mapa profesională

Băsescu, liderului PNL: Aţi fost bibliotecar; Antonescu: Mi-aţi greşit mapa profesională (Imagine: Liviu Chirică/MediafaxFoto)

La dezbaterea temei educaţiei, Traian Băsescu i-a spus lui Crin Antonescu că ştie este "cadru didactic de meserie", "fiind foarte mult timp bibliotecar", lucru care l-a deranjat pe liderul liberal, care i-a răspuns că i s-a greşit mapa profesională.

"Nu am fost niciodată bibliotecar, domnule Băsescu. Mapa, de data asta, v-au greşit-o, mapa mea", a spus Antonescu.

În acest context, Traian Băsescu a recunoscut că a făcut o greşeală şi s-a corectat menţionând că Antonescu a fost "muzeograf".

În replică, liberalul a spus zâmbind că această eroare "este cea mai mică greşeală" a lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici