Băsescu: Nimeni nu mai poate fi liniştit, nu mai poate trăi bine, dacă încalcă legea

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut luni că nimeni nu mai poate fi liniştit dacă încalcă legea, ei avertizându-i pe "cei implicaţi" să îşi reducă acţiunile de evaziune, pentru că nu vor mai trăi bine.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nimeni nu mai poate fi liniştit, nu mai poate trăi bine, dacă încalcă legea

Băsescu: Nimeni nu mai poate fi liniştit, nu mai poate trăi bine, dacă încalcă legea (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

"Nimeni nu mai poate dormi liniştit în aceste domenii atunci când ştie că încalcă legea", a avertizat preşedintele, precizând că nu vrea ca vorbele sale să pară ca un "avertisment pentru nimeni".

Şeful statului a făcut un "apel" la toţi "cei implicaţi" să îşi reducă "modul de a trăi cu evaziunea", pentru că "nu vor mai trăi bine".

"Cu certitudine vor avea probleme în modul în care vor trăi", a mai avertizat Traian Băsescu.

"În acelaşi timp, instituţiile statului trebuie să continue - în lupta cu crima organizată - ceea ce s-a început anul trecut învară, şi anume bătălia împotriva evazuuii fiscale, fie că se produce la nivelul firmelor, fie că se produce în comerţul intracomunitar cu legume, fructe, cartofi, carne, fie că vorbim de evaziunea fiscală pe piaţa muncii - munca la negru", a spus preşedintele adăugând că este vorba despre "obiective majore" ale instituţiilor statului.

El a făcut afirmaţiile în contextul unei declaraţii de presă pe tema raportului CE publicat vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici