Băsescu: Remarc campaniile trusturilor pentru discreditarea acţiunii statului împotriva bandelor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că remarcă faptul că cetăţenii români nu mai au încredere în stat din cauza "campaniilor de discreditare" duse de unele trusturi de presă faţă de acţiuni ale instituţiilor statului împotriva unor bande criminale sau funcţionari corupţi.

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Remarc campaniile trusturilor pentru discreditarea acţiunii statului împotriva bandelor

Băsescu: Remarc campaniile trusturilor pentru discreditarea acţiunii statului împotriva bandelor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Trebuie sa remarc campaniile de discreditare a acţiunii instituţiilor statului duse de unele trusturi de presă. Este păcat, pentru ca asta înseamna efort şi, mai ales, înseamnă intenţia instituţiilor statului de a proba că românii pot să aibă încredere în ele. La ce foloseşte denigrarea acţiunilor, fie că ele sunt împotriva unor bande criminale locale, fie că ele sunt împotriva unor funcţionari ai statului de pe la frontierele României?", a declarat Traian Băsescu.

El a făcut afirmaţiile în contextul unei declaraţii de presă pe tema raportului CE publicat vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici