Băsescu: Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri sau dacă vom continua drumul spre Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu îi îndeamnă pe români, într-un mesaj video pe Facebook, să meargă la urne, precizând că votul lor va arăta dacă "rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim", sau "ne continuăm drumul spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu SUA".

744 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri sau dacă vom continua drumul spre Bruxelles

Băsescu: Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri sau dacă vom continua drumul spre Bruxelles

"De 7 luni avem la putere lideri politici care atacă permanent UE şi liderii Uniunii. De şapte luni avem lideri politici care atacă permanent parteneriatul cu SUA şi Departamentul de Stat al SUA. Ziua de mâine este decisivă. Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim mai aproape de Rusia şi China, sau ne continuăm drumul consolidat spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care îl veţi da mâine", afirmă Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, filmat sâmbătă la Predeal, într-un cadru cu brazi şi zăpadă.

De asemenea , Băsescu subliniază că el va vota pentru "direcţia Europa şi parteneriatul strategic cu Statele", unde "ne vom găsi şi securitatea şi viitoarea prosperitate', îndemnându-i şi pe români să meargă la vot.

"De aceea vă chem, români, să veniţi la vot şi să spuneţi dacă vreţi în zona gri sau să ne consolidăm acolo unde eu am crezut că este locul nostru. În Europa şi în parteneriatul cu America. Veniţi la vot ! Direcţia este Europa şi parteneriatul strategic cu Statele Unite. Acolo ne vom găsi şi securitatea, şi viitoarea prosperitate. Eu votez!", mai spune Băsescu, în mesajul de pe Facebook.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici