Băsescu şi-a postat pe site un film cu poze trucate cu politicieni şi patroni ai trusturilor media - VIDEO

Traian Băsescu şi-a postat pe unul din site-urile de campanie un filmuleţ intitulat "După 20 de ani, asta e REALITATEA", în care sunt criticaţi politicieni şi patroni ai trusturilor de presă printre care Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ion Iliescu, Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Dinu Patriciu.

361 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi-a postat pe site un film cu poze trucate cu politicieni şi patroni ai trusturilor media - VIDEO

Băsescu şi-a postat pe site un film cu poze trucate cu politicieni şi patroni ai trusturilor media - VIDEO

Filmuleţul este o succesiune de fotografii trucate cu politicieni şi patroni ai trusturilor media care ţin în mâini pancarte cu lozinci.

Astfel, Dan Voiculescu poartă inscripţia "Noi manipulăm, în tăcere, România, din spate", Sorin Ovidiu Vântu - "Noi ştim că justiţia ne scapă mereu", iar Sorin Roşca Stănescu - "Noi ne trăim, după o viaţă fără muncă, bătrâneţea în lux".

Dinu Patriciu poartă, în filmuleţ, mesajul "Noi nu ieşim în faţă", iar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu - "Noi ne naştem luând şpagă şi murim cu ea".

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, poartă lozinca "Noi nu trebuie să ducem România înainte", iar Crin Antonescu - "Noi vrem doar funcţii şi putere. Noi avem încredere în acei oameni care s-au obişnuit să vă mintă".

În film mai apar Mircea Geoană, care transmite mesajul "Noi nu cerem nimic pentru că luăm singuri", Viorel Hrebenciuc - "Noi suntem cei care abandonăm politicienii care nu au grijă de noi", iar Corneliu Vadim Tudor - "Noi nu ne simţim în pericol".

După 20 de ani, asta e REALITATEA

Filmuleţul postat pe www.basescupresedinte.ro are 1 minut şi 10 secunde şi a fost postat şi pe siteul www.youtube.com.

Totodată, în lumea virtuală a mai apărut un site de campanie - http://www.basescu-live.ro, în care pot fi vizionate ştiri în format video despre activitatea lui Traian Băsescu

"Din momentul în care am început lupta cu sistemul, am devenit subiectul principal al unor trusturi media, ai căror patroni vor să confişte statul! Din acel moment, zilnic, am fost criticat pe nedrept şi acuzat de lucruri neadevărate! Este dreptul lor. Şi l-au câştigat în decembrie 1989 şi nu-l contest", se arată pe frontispiciul site-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici