Băsescu:Voi fi prezent în Piaţa Universităţii în ultima sâmbătă din an

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, sâmbătă seara, că va fi prezent în Piaţa Universităţii şi în ultima sâmbătă din decembrie, precizând că el a fost acolo şi în 30 iunie, dar că piaţa era goală deoarece vremea era caniculară.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu:Voi fi prezent în Piaţa Universităţii în ultima sâmbătă din an

Băsescu:Voi fi prezent în Piaţa Universităţii în ultima sâmbătă din an

Traian Băsescu le-a declarat ziariştilor că în 19 mai el le-a spus românilor prezenţi în Piaţa Universităţii că le dă întâlnire în acest loc în ultima sâmbătă din lunile a treia, a şasea, a noua şi a douăsprezecea din an, la ora 17.00.

Preşedintele a susţinut că în 30 iunie, la ora 17.00, el a fost prezent în Piaţa Universităţii, însă piaţa era goală, în condiţiile în care se înregistra o temperatură de 35 de grade Celsius.

Băsescu a mai spus că sâmbătă nu a mers în piaţă la ora 17.00, pentru că era în desfăşurare o contramanifestaţie şi i s-a părut "de bun simţ" să vină mai târziu. El a ţinut să precizeze că organizarea spectacolului pentru pensionari a fost "o coincidenţă".

Şeful statului a menţionat că discursul său nu a avut conotaţii politice având în vedere "contextul" politic.

Traian Băsescu a anunţat, totodată, că va fi prezent în Piaţa Universităţii în ultima sâmbătă din decembrie şi a adăugat că speră că nimeni nu-i va lua dreptul de fi prezent în piaţă de revelion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici