Băsescu: Zona Mării Negre nu poate fi "în securitate" fără implicarea Federaţiei Ruse

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, înainte de a ateriza la Kiev, unde se va întâlni cu omologul său ucrainean Victor Iuşcenko, că zona Mării Negre nu poate fi "în securitate" fără implicarea Federaţiei Ruse.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Zona Mării Negre nu poate fi "în securitate" fără implicarea Federaţiei Ruse

Băsescu: Zona Mării Negre nu poate fi "în securitate" fără implicarea Federaţiei Ruse (Imagine: Mediafax Foto)

Băsescu a declarat înainte de a începe un turneu în Ucraina, Moldova, Azerbaidjan, Georgia şi Turcia că Federaţia Rusă trebuie să se implice în securizarea zonei Mării Negre, "să fie un partener" în acest sens, şi nu un element de risc.

Preşedintele Traian Băsescu a plecat, miercuri, spre Kiev, unde va începe un turneu de două zile care cuprinde vizite de lucru în Ucraina, Republica Moldova, Republica Azerbaidjan, Georgia şi Republica Turcia.

(Corespondenţă de la trimisul MEDIAFAX la Kiev, Floric Ciolac)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici