Becali poate pleca în campanie, dar nu poate părăsi ţara

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti i-a admis în parte, joi, cererea lui Gigi Becali, candidat PRM la europarlamentare, de a-şi face campanie electorală în ţară, respingându-i solicitarea acestuia de a pleca în stăinătate.

113 afișări
Imaginea articolului Becali poate pleca în campanie, dar nu poate părăsi ţara

Becali poate pleca în campanie, dar nu poate părăsi ţara (Imagine: Mediafax Foto)

Instanţa i-a impus lui Gigi Becali ca înainte cu 24 de ore de a pleca din Bucureşti sau Ilfov să anunţe autorităţile judiciare în legătură cu destinaţia sa.

Becali a întrebat instanţa dacă poate să plece în străinătate să-şi facă campanie, întrebare ignorată de judecător.

Decizia Judecătoriei sectorului poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Avocaţii lui Gigi Becali au cerut Judecătorie sectorului 1 ridicarea interdicţiilor impuse clientului lor, însă solicitarea trebuia să fie însuşită de finanţatorul echipei Steaua, astfel că el s-a prezentat la instanţă.

Gigi Becali i-a spus, joi, judecătoarei Nicoleta Cristuş că nu este supărat pe ea că l-a arestat, cerându-i însă să-i ridice interdicţiile impuse de Tribunalul Capitalei, pentru a putea merge în ţară în campanie electorală, la Roma, unde este invitat la finala Cupei UEFA, dar şi în Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici