Berceanu către Bode: "Măi, tu chiar ştii diferenţa dintre watt şi volt! "

Senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus, miercuri, candidatului la funcţia de ministru al Economiei, Lucian Bode, avizat în unanimitate de comisii, că el chiar ştie diferenţa dintre watt şi volt.

905 afișări
Imaginea articolului Berceanu către Bode: "Măi, tu chiar ştii diferenţa dintre watt şi volt! "

Radu Berceanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Lucian Bode, propus pentru funcţia de ministru al Economiei, a primit aviz favorabil în unanimitate din partea comisiilor parlamentare de specialitate, după o audiere care a durat aproximativ 20 de minute şi la care parlamentarii opoziţiei nu au fost prezenţi.

După audiere, în timp ce era felicitat de colegii săi parlamentari, senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus râzând lui Bode: "Măi, tu chiar ştii diferenţa dintre watt şi volt!".

Deputatul Lucian Bode a fost propus, miercuri dimineaţă, de PDL pentru funcţia de ministru al Economiei în Cabinetul Ungureanu, după ce, marţi seară, Andreea Paul Vass a anunţat că refuză desemnarea.

Surse din PDL au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Andreea Paul Vass a obţinut cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca miniştri în Cabinetul Ungureanu.

Potrivit gandul.info, în principiu, liderii PDL nu au avut mari obiecţii în privinţa noilor miniştri, singura problemă fiind în cazul Andreei Paul Vass, propusă de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. "Ce să caute la Economie când nu ştie care este diferenţa dintre watt şi volt?", ar fi comentat un lider PDL nemulţumit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici