Berceanu: Dacă se va găsi ceva împotriva mea trebuie să dau în judecată Administraţia Financiară

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, susţine că nu are "nicio emoţie" în cazul constituirii unei comisii parlamentare de anchetă în cazul său, afirmând că, dacă i se va găsi ceva atunci va da în judecată Administraţia Financiară, care l-a "tot controlat" şi nu a găsit nicio problemă.

19 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Dacă se va găsi ceva împotriva mea trebuie să dau în judecată Administraţia Financiară

Berceanu: Dacă se va găsi ceva împotriva mea trebuie să dau în judecată Administraţia Financiară (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul democrat-liberalilor doljeni, Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Bechet, că formarea comisiilor parlamentare de anchetă în cazul unor miniştri ai Cabinetului Boc este un "fel de modă", care urmăreşte să atragă atenţia publică şi presa la alte lucruri decât realitatea cotidiană.

"Nu cred că neapărat e o chestiune legată efectiv de nişte anchete. E o chestiune politică, prin care se încearcă mai mult atragerea atenţiei publice şi a presei către nişte lucruri. Nu o să iasă mai nimic. Este un fel de modă. Toată lumea controlează pe toată lumea", a declarat Radu Berceanu.

El spune că, în ceea ce-l priveşte, nu are nicio "emoţie".

"Nu am niciun fel de problemă. Să facă orice fel de anchetă. Sunt mult prea demult anchetat de toată lumea, în toate felurile ca să mai am vreo emoţie. Oricum, dacă se găseşte ceva trebuie să-i dau în judecată pe ăştia de la Administraţia Financiară, care m-au tot controlat şi nu ştiu de ce nu au găsit acele lucruri până acum", a mai declarat ministrul Transporturilor.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, declara, în 4 august, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, că, în cazul în care vor exista "elemente destul de clare" pentru o comisie parlamentară în cazul ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, aceasta va fi constituită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici