Bileţele între Orban şi Iohannis pe numele premierului propus

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, miercuri seara, cum s-a ajuns la propunerea lui Florin Cîţu în funcţia de premier: un joc cu bilete între el şi preşedintele Klaus Iohannis.

2628 afișări
Imaginea articolului Bileţele între Orban şi Iohannis pe numele premierului propus

Bileţele între Orban şi Iohannis pe numele premierului propus

Ludovic Orban a povestit că atât el, cât şi preşedintele Klaus Iohannis, au scris, pe bileţele separate, propunerea pentru funcţia de premier.

„A fost propunerea preşedintelui - interesantă - ca fiecare să scriem separat, fără să vedem unul ce scrie celălalt, propunerea de premier. Şi am scris acelaşi nume”, a spus Orban.

Acesta a declarat, apoi, că nu este întâmplătoare această nominalizare.

„Va urma o perioadă dificilă, în care este nevoie de o bună cunoaştere a administraţiei, a situaţiei finanţelor publice, este nevoie de un premier care să aibă credibilitate în faţa mediului de afaceri, în faţa instituţiilor financiare internaţionale. Să nu uităm că domnul Cîţu a purtat negocieri extrem de importante şi cu partenerii europeni, de asemenea, a purtat negocieri extrem de importante cu instituţii internaţionale. De asemenea, domnul ministru Cîţu a reuşit, alături de Banca Naţională, de Guvern, să menţină ratingul de ţară într-o perioadă extrem de dificilă pentru România”, a declarat preşedintele PNL.

De asemenea, Orban a mai spus că Florin Cîţu cunoaşte foarte bine problemele cu care s-a confruntat Guvernul Orban, şi, în mare parte, are şi pregătite soluţii.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a spus, miercuri seara, că a fost convocat Biroul Politic Naţional al Partidului pentru a decide propunerea pentru funcţia de prim-ministru.

„Cu o singură abţinere, Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis ca propunerea noastră pentru funcţia de premier să fie Florin Cîţu”, a spus Orban.

Cîţu a mulţumit, miercuri seara, colegilor din PNL şi lui Ludovic Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bilet,
orban,
iohannis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici