Biro Rozalia, realeasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR

Biro Rozalia a fost realeasă, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), miniparlamentul UDMR.

140 afișări
Imaginea articolului Biro Rozalia, realeasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR

Biro Rozalia, realeasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Biro Rozalia, care îndeplinea funcţia de preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) din decembrie 2007, a fost singurul candidat pentru această funcţie, în şedinţa de sâmbătă, când CRU îşi alege noile structuri.

Potrivit anunţului oficial, pentru funcţia de preşedinte al CRU au fost 169 buletine de vot, din care 42 neutilizate.

Cei 127 de delegaţi care au votat s-au pronunţat în uninimitate pentru Biro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici