Blaga a vrut demisia întregii conduceri a PDL. Falcă a vrut conducere interimară

Vasile Blaga, alături de mai mulţi apropiaţi, a susţinut, joi, la Colegiul Director al PDL, depunerea mandatului de către întreaga conducere a partidului, în frunte cu Emil Boc şi organizarea de alegeri interne, el intrând în conflict cu Gheorghe Falcă, susţinătorul ideii unei conduceri interimare.

511 afișări
Imaginea articolului Blaga a vrut demisia întregii conduceri a PDL. Falcă a vrut conducere interimară

Blaga a vrut demisia întregii conduceri a PDL. Falcă a vrut conducere interimară

Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX că cei doi au avut dispute, în condiţiile în care Falcă voia să nu se ajungă la măsura extremă a congresului extraordinar, interimatul urmând să fie asigurat de zece democrat-liberali.

Potrivit surselor citate, această discuţie a avut loc după ce două propuneri, referitoare la demisia întregii conduceri în frunte cu Boc sau la demisia membrilor Biroului Permanent Naţional, dar cu menţinerea lui Emil Boc ca preşedinte, au căzut la vot.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a început puţin după ora 14.00, iar după cinci ore, democrat-liberalii au luat o pauză de câteva minute.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL.

La ora transmiterii acestei ştiri, a doua parte a şedinţei este în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici