Blaga: Deriva din PDL este doar în capul unora dintre colegii mei

"Deriva" din PDL este "doar în capul unora" dintre colegii de partid, care "au timp de profeţii", formaţiunea democrat-liberală fiind una care "munceşte", a declarat, luni, preşedintele PDL Vasile Blaga.

203 afișări
Imaginea articolului Blaga: Deriva din PDL este doar în capul unora dintre colegii mei

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Derivă e doar în capul unora dintre colegii mei, partidul ăsta munceşte şi aţi văzut cum s-a bătut la lucrările bugetului de stat, aţi văzut unii dintre noi chiar am fost în Parlament după ora 1 noaptea ca să ne batem pentru partid şi pentru ideile noastre. Alţii au timp de profeţii", a spus preşedintele PDL.

"Din punctul meu de vedere, trebuie o alternativă la actuala conducere, la actuala viziune. Oamenii sunt încă debusolaţi. Contează foarte mult percepţia care, acum, e aceea că PDL e un partid în derivă, iar membrii încep să se simtă aşa. Trebuie să intrăm într-o competiţie care va da viaţă PDL-ului",a declarat, săptămâna trecută, într-un talk-show tv, deputatul PDL Elena Udrea.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici