Blaga despre absenţa lui Boc de la miting: Să-i dea Dumnezeu sănătate. Se simte foarte bine unde este

Liderul PDL, Vasile Blaga, a spus că absenţa lui Emil Boc de la mitingul de sâmbătă de la Cluj-Napoca este decizia acestuia, susţinând că "nu face un caz din asta", şi a adăugat că fostul premier "se simte foarte bine unde este" şi i-a urat sănătate.

104 afișări
Imaginea articolului Blaga despre absenţa lui Boc de la miting: Să-i dea Dumnezeu sănătate. Se simte foarte bine unde este

Blaga despre absenţa lui Boc de la miting: Să-i dea Dumnezeu sănătate. Se simte foarte bine unde este (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat, sâmbătă, cum comentează absenţa primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, membru PDL, de la mitingul de protest al partidului şi ce semnal este acest lucru pentru partid, Vasile Blaga a spus că s-ar fi bucurat să-l aibă alături.

"A fost decizia domniei sale. M-aş fi bucurat să fie împreună cu 25.000 de colegi. PDL este mai puternic decât oricare dintre noi. Au fost momente în care ne-au părăsit preşedinţi de partid şi au făcut partide fără niciun rezultat pentru ei în viaţa politică. Cel mai bun prieten îmi este PDL şi pe urmă fiecare membru în parte, dar după PDL. Eu ştiam că Emil Boc participă când am vorbit ultima oară cu domnia sa, dar a fost decizia sa. Nu fac un caz din asta. Se simte foarte bine unde este. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Eu m-am simţit foarte bine în Cluj cu atâţia colegi lângă mine", a declarat Vasile Blaga.

Câteva mii de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la mitingul PDL cu tema "Guvernul Ponta - marea minciună naţională", având pancarte cu mesaje precum: "PSD - taxe şi minciuni", "Guvernul Pontaxa", "PSD, cel mai mincinos guvern", "Nu ştiţi să guvernaţi, e bine să plecaţi", "Jos USL, Guvern de mafioţi".

Pe scena amplasată în Piaţa Lucian Blaga au urcat şi au susţinut discursuri lideri ai PDL, între care preşedintele partidului, Vasile Blaga, candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Andreea Paul, Monica Macovei sau primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

După discursurile liderilor PDL, participanţii la miting au pornit în marş spre Prefectura Cluj, iar pe drum au scandat "Jos Guvernul", "Demisia", precum şi alte lozinci împotriva Guvernului.

Liderii PDL Cluj au încercat să lase la Prefectură "Cartea Neagră a guvernării USL", dar nu li s-a permis accesul în instituţie, astfel încât documentul va fi depus luni.

Mitingul s-a încheiat astfel după două ore, preşedintele PDL, Vasile Blaga, mulţumindu-le tuturor pentru participare şi urându-le drum bun spre casă.

La miting au participat membri şi simpatizanţi ai mai multor organizaţii ale partidului din ţară, precum Bucureşti, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Botoşani, Arad, Mehedinţi, Constanţa.

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, fostul lider al PDL, a absentat de la miting, el participând, sâmbătă, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, la dezbaterea de la Bucureşti a Fundaţiei Mişcarea Populară.

Preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier Emil Boc au mai participat împreună, în 9 februarie, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca.

Boc a anunţat atunci că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, în opinia sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici