Blaga despre dezvălurile lui Nastasiu: De copilăriile astea sunt absolut sătul

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, despre dezvălurile făcute de Ciprian Nastasiu privind faptul că lideri ai PDL ar fi fost suspectaţi de infracţiuni în domeniul energetic, că este sătul de "copilării" şi că Nastasiu trebuia să îşi facă datoria la DIICOT.

16 afișări
Imaginea articolului Blaga despre dezvălurile lui Nastasiu: De copilăriile astea sunt absolut sătul

Blaga despre dezvălurile lui Nastasiu: De copilăriile astea sunt absolut sătul (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"De copilăriile astea sunt absolut sătul. Domnul Nastasiu a fost procuror la DIICOT, trebuia să-şi facă datoria. În loc să vină cu prostii acum, trebuia să îşi facă datoria în calitate de procuror al României, la DIICOT, nu altundeva", a declarat Vasile Blaga.

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu a declarat, luni, că au existat mandate de monitorizare pentru Dan Voiculescu, Theodor Stolojan, Verestoy Attila, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, aceştia fiind suspecţi de săvârşirea anumitor infracţiuni.

Potrivit fostului anchetator, "calitatea procesuală" a acestora era de "suspecţi de anumite infracţiuni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici