Blaga, despre solicitarea lui Voicu privind votul din plen: Procedurile au fost respectate

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, referindu-se solicitarea lui Cătălin Voicu de reluare a votului din plen privind încuviinţarea arestării sale preventive, că procedurile Senatului au fost respectate.

18 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre solicitarea lui Voicu privind votul din plen: Procedurile au fost respectate

Blaga, despre solicitarea lui Voicu privind votul din plen: Procedurile au fost respectate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu cred că procedurile au fost respectate, pentru că, în preambul, în deschiderea şedinţei, domnul preşedinte Geoană, care a condus şedinţa, chiar a spus că, în imposibilitatea de a fi domnul Voicu, să ţinem cont de ce a spus domnia sa în Comisia juridică", a explicat Blaga.

Senatorul Cătălin Voicu susţine, într-o cerere adresată conducerii Senatului, că Hotărârea acestei Camere din 24 martie privind încuviinţarea arestării sale preventive este lovită de nulitate absolută, el solicitând să fie ascultat în plen în prima şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici