Blaga: Secretarii de stat la care s-a referit Băsescu nu sunt de la MDRL

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că secretarii de stat la care a făcut referire preşedintele că ar fi controversaţi nu sunt la Ministerul Dezvoltării, şi nici nu au fost propuşi de către democrat-liberali.

8 afișări
Imaginea articolului Blaga: Secretarii de stat la care s-a referit Băsescu nu sunt de la MDRL

Blaga: Secretarii de stat la care s-a referit Băsescu nu sunt de la MDRL

Vasile Blaga a precizat că secretarii de stat "controversaţi", la care a făcut referire, miercuri, la Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu, "sigur" nu sunt la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Liderul PDL a arătat că preşedintele nu a nominalizat niciunul dintre cei doi secretari de stat.

Întrebat dacă secretarii de stat respectivi sunt numiţi de PDL, Blaga a răspuns: "Am convingerea că nu".

Liderul PSD, Mircea Geoană, a evitat să comenteze afirmaţiile lui Traian Băsescu despre doi secretari de stat "controversaţi", care ar avea "legături cu zona petrolieră".

Liderul PSD a spus că nu ştie la cine s-a referit Traian Băsescu şi a apreciat că ultimele atacuri lansate de acesta în discursul de la depunerea jurământului de către noul ministru al Administraţiei şi Internelor par "o repetiţie cu public" în aşteptarea alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ceremonia depunerii jurământului de către ministrul de Interne, că "au apărut secretari de stat controversaţi", precizând că doi secretari de stat fac obiectul dezbaterilor privind legătura cu domeniul petrolier.

Citeşte şi:

Băsescu: Au apărut secretari de stat controversaţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici