Boc a mers cu microbuzul la Călăraşi şi Amara, unde şi-a prezentat moţiunea le şefia PDL

Premierul Emil Boc a ajuns, marţi, la Amara şi Călăraşi, unde şi-a prezentat moţiunea la şefia partidului, cu un microbuz în care se afla şi staff-ul său de campanie, spunând că a renunţat la maşina Guvernului pentru că astfel poate discuta cu cei din echipa sa aspecte privind politica şi guvernarea.

319 afișări
Imaginea articolului Boc a mers cu microbuzul la Călăraşi şi Amara, unde şi-a prezentat moţiunea le şefia PDL

Boc a mers cu microbuzul la Călăraşi şi Amara, unde şi-a prezentat moţiunea le şefia PDL (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Întrebat de către o jurnalistă de ce a ales să vină cu un microbuz, şi nu cu maşina Guvernului, Boc a spus: "E vorba de fapul că aceste cheltuieli sunt suportate de partid, microbuzul se achită, factura respectivă, pentru deplasare, fiind vorba de o acţiune de partid, şi în al doilea rând e vorba că e mult mai bine să fim împreună mai mult timp şi să discutăm şi alte teme pe care nu le putem discuta atunci când suntem separaţi. Discutăm aspecte legate de politică, de guvernare, care ţin de problemele oamenilor, pentru că schimbând foarte multe idei putem găsi rezolvare la probemele cu care ne confruntăm".

Întrebat, de asemenea, de ce a avut totuşi escortă SPP, Boc a răspuns că trebuie întrebaţi reprezentanţii SPP.

"Întrebaţi-i pe cei de la SPP de ce fac acest lucru. Cheltuielile legate de cazare, transport, sunt suportate de partid", a spus Boc, care a mers la Călăraşi şi Amara însoţit de Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Traian Igaş şi Elena Udrea.

Săptămâna trecută, Emil Boc s-a aflat în Vâlcea, unde a fost întrebat de jurnalişti, în timpul conferinţei de presă care a avut loc la Consiliul Judeţean, în ce calitate a venit în oraş - premier sau preşedinte PDL.

De asemenea, un jurnalist l-a întrebat pe Boc dacă i se pare normal să cheltuiască bani publici pentru deplasări politice, iar premierul a răspuns cu o întrebare: "Vi se pare firesc să vin să semnăm un contract de 10 milioane de euro pentru acest municipiu?". Ziaristul a răspuns afirmativ, iar premierul a spus: "Atunci sunt aici şi am semnat pentru judeţ, pentru Vâlcea. Dacă va deranjează, putem renunţa la acest contract şi să-l ducem în altă parte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici