Boc: Aducerea lui Hayssam este un succes al preşedintelui României, statul de drept iese întărit

Fostul premier Emil Boc consideră că aducerea în ţară lui Omar Hayssam este un succes al preşedintelui Traian Băsescu şi o dovadă a profesionalismului instituţiilor specializate ale statului român.

167 afișări
Imaginea articolului Boc: Aducerea lui Hayssam este un succes al preşedintelui României, statul de drept iese întărit

Fostul premier Emil Boc (Imagine: Rsaul Stef/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că, în urma acestui eveniment, statul de drept iese întărit.

"Aducerea lui Hayssam în ţară este un succes al preşedintelui României şi o dovadă a profesionalismului instituţiilor specializate ale statului român. Statul de drept iese întărit, iar sintagma din Constituţie «Nimeni nu este mai presus de lege» este o realitate", a spus Boc.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că sirianul se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici