Boc: Băsescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru

Traian Băsescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru şi a utilizat prerogativa de mediere în interesul guvernării, a declarat, sâmbătă seara, premierul Emil Boc, susţinând că au existat momente în care nu i-a dat dreptate preşedintelui, dar că acesta ştie să asculte argumentele.

17 afișări
Imaginea articolului Boc: Băsescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru

Boc: Băsescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru (Imagine: Bogdan Maran - Mediafax Foto)

"Traian Băsescu este partenerul ideal pentru un prim-ministru. Am avut întotdeauna o relaţie corectă de parteneriat cu actualul preşedinte al României, şi când am fost preşedinte executiv, şi după ce actualul preşedinte al României a părăsit PDL, pentru că am crezut şi cred întotdeauna în valoarea parteneriatului, iar Traian Băsescu este într-adevăr un partener. Preşedintele României este un factor de mediere, pentru că aşa scrie în Constituţie, şi a utilizat această prerogativă în interesul guvernării şi ca lucrurile să meargă bine", a spus Boc.

El a susţinut că Guvernul nu este condus de Traian Băsescu, ci că se lucrează în parteneriat cu preşedintele, conform Constituţiei, prin consultări pe teme legate de criza economică, gaze, situaţia românilor din Italia, absorbţia fondurilor comunitare, îngrăşămintele pentru agricultură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici