Video Boc cere prefecţilor să combată diversiunile USL şi ale televiziunilor

Liderul PDL, premierul Emil Boc a cerut, duminică, prefecţilor să discute cu electoratul pentru a explica măsurile pozitive adoptate de Guvern pentru relansarea economiei şi a încerca pe cât posibil să combată "diversiunile" lansate de USL şi televiziunile Realitatea şi Antena 3.

22 afișări

El a susţinut că cele două televiziuni au evitat să anunţe că 1,5 milioane pensionari încadraţi în grupele I şi II au beneficiat, de la 1 ianuarie, de o majorare a pensiilor în medie cu 93 lei.

Premierul Boc a arătat totodată că declaraţiile reprezentanţilor USL privind evoluţia negativă a economiei nu se justifică în condiţiile în care deficitul bugetar înregistrat anul trecut a fost sub ţinta estimată iniţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici