Boc: Iniţiativa USL de suspendare a lui Băsescu demonstrează că opoziţia este ruptă de realitate

Iniţiativa USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, în urma declaraţiilor şefului statului referitoare la îngheţarea pensiilor, demonstrează că opoziţia este ruptă de realitate şi doreşte să utilizeze resursele bugetare limitate doar pentru măsuri populiste ieftine, a declarat premierul Boc

430 afișări
Imaginea articolului Boc: Iniţiativa USL de suspendare a lui Băsescu demonstrează că opoziţia este ruptă de realitate

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a arătat că preşedintele a exprimat doar o realitate, iar Curtea Constituţională îi permite şefului statului să îşi exprime punctul de vedere în probleme de interes major.

"Iniţiativa social-liberală este absolut demagogică, iresponsabilă şi demonstrează că, după doi ani de criză, opoziţia nu a înţeles ce a făcut în 2008 şi în ce lume trăim în 2011", a spus Boc.

Preşedinţii PSD, PNL şi PC anunţă, într-o declaraţie de presă, că, în urma declaraţiilor şefului statului referitoare la îngheţarea pensiilor, au solicitat juriştilor din partidele lor să pregătească pentru luni un raport în care să fie evaluată posibilitatea declanşării procedurilor de suspendare.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la RRA, că, indiferent care va fi rezultatul sesizării la CC a îngheţării pensiilor şi salariilor în anul 2012, "bani nu există", arătând că, "dacă ar exista, s-ar plăti".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici