Boc, întrebat dacă nu se vor supăra colegii din PDL că nu a fost la miting: "De ce? L-am autorizat"

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost întrebat, sâmbătă, dacă nu se vor supăra colegii săi din PDL pentru că nu a fost la mitingul democrat-liberalilor de la Cluj, la manifestarea Fundaţiei Mişcarea Populară de la Bucureşti, el răspunzând: "De ce? Am autorizat mitingul".

89 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat dacă nu se vor supăra colegii din PDL că nu a fost la miting: "De ce? L-am autorizat"

Boc, întrebat dacă nu se vor supăra colegii din PDL că nu a fost la miting: "De ce? L-am autorizat" (Imagine: Dan Horia Tautan/Mediafax Foto)

"Vă daţi seama că dacă nu-l autorizam nu aveau miting la Cluj. Până la urmă, orice manifestare politică este binevenită împotriva Guvernului actual", a adăugat Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu împreună cu primarului Clujului Emil Boc au participat, sâmbătă, la o manifestare organizată de Fundaţia Mişcarea Populară în Bucureşti, cu primarii care simpatizează această fundaţie.

Manifestarea a avut loc în timp ce PDL organiza la Cluj un miting.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici