Boc, întrebat dacă va avea susţinerea parlamentarilor PDL la asumarea răspunderii: Cred că da

Premierul Emil Boc a declarat luni că el crede că va avea susţinere din partea parlamentarilor PDL la asumarea răspunderii Guvernului pe pachetul de legi privind Codul de Dialog Social şi salariilor profesorilor, arătând că deocamdată la Camera Deputaţilor lucrurile sunt sub control.

27 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat dacă va avea susţinerea parlamentarilor PDL la asumarea răspunderii: Cred că da

Boc, întrebat dacă va avea susţinerea parlamentarilor PDL la asumarea răspunderii: Cred că da (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat, după întâlnirea pe care a avut-o cu deputaţii PDL, dacă va exista susţinere pentru asumarea răspunderii Guvernului, Emil Boc a răspuns: "Cred că da".

El a arătat că, până vineri, parlamentarii vor depune amendamente la aceste legi, apoi Guvernul le va analiza şi va decide care vor fi acceptate.

Întrebat în legătură cu faptul că au fost probleme cu mobilizarea parlamentarilor PDL la adoptarea legilor, premierul a spus că "deocamdată la Camera Deputaţilor lucrurile sunt sub control".

Premierul Emil Boc s-a întâlnit cu deputaţii PDL şi le-a cerut să nu lipsească de la şedinţa privind angajarea răspunderii Guvernului pe pachetul de legi.

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au decis, luni, ca şedinţa în care Guvenul îşi angajează răspunderea pe proiectele privind Dialogul Social şi salarizarea personalului didactic şi auxiliar din învăţământ pe 2011 să aibă loc pe 18 aprilie, de la ora 16.00.

Liderul PNL Crin Antonescu a anunţat, luni, că USL a decis să nu participe la nicio procedură parlamentară şi să nu depună moţiune în cazul angajării răspunderii Executivului pe Codul de Dialog Social, aşa cum va proceda şi în privinţa angajării pe legea de plafonare a salariilor profesorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici