Boc le-a cerut miniştrilor să susţină mai des conferinţe de presă privind activitatea guvernamentală

Premierul Emil Boc a reproşat miniştrilor că au susţinut prea puţine conferinţe de presă în care să îşi prezinte activitatea guvernamentală şi le-a cerut să aibă mai multe ieşiri publice pe această temă, dar şi să meargă mai des în teritoriu pentru a explica propriile proiecte, afirmă surse oficiale.

51 afișări
Imaginea articolului Boc le-a cerut miniştrilor să susţină mai des conferinţe de presă privind activitatea guvernamentală

Boc le-a cerut miniştrilor să susţină mai des conferinţe de presă privind activitatea guvernamentală (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Solicitarea a fost formulată în şedinţa de miercuri a Guvernului, după ce premierul a primit un raport trimestrial, elaborat pentru perioada 1 ianuarie- 31 martie 2011, privind conferinţele de presă susţinute de miniştri pe teme guvernamentale, au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţă.

"Premierul nu a fost deloc încântat de concluziile raportului, care indica faptul că miniştrii au ieşit destul de puţin în public pentru a comunica, şi le-a cerut să organizeze mai multe conferinţe de presă, dar şi să meargă mai des în teritoriu", au arătat sursele.

La începutul anului trecut, şeful Guvernului a transmis miniştrilor o solicitare asemănătoare, cerându-le atunci să organizeze conferinţe de presă cel puţin o dată la două săptămâni, în care să prezinte principalele proiecte iniţiate, astfel încât să fie asigurată o mai bună comunicare. Solicitarea a fost respectată de miniştri pentru o perioadă scurtă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici