Boc: PDL se poate asocia cu oricine în plan local

Democrat liberalii pot să se asocieze cu oricine în plan local, filialele având mână liberă în acest sens, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, Emil Boc, preşedintele PDL.

16 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL se poate asocia cu oricine în plan local

Boc: PDL se poate asocia cu oricine în plan local (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Boc, dacă în plan naţional obiectivul democrat-liberalilor este câştigarea alegerilor parlamentare cu un procent cât mai aproape de 50%, care să le permită să guverneze singuri, în plan local filialele au toată libertatea de asociere.

"În aceste alegeri locale, n-am făcut nicio recomandare organizaţiilor noastre. Fiecare este suverană să-şi constituie majorităţile sau să-şi apere interesele locale, aşa cum ştie mai bine, în funcţie de fiecare context pe care îl avem, astfel încât noi nu am intervenit să dăm recomandări pentru turul doi sau pentru alte formule de constituire a majorităţilor. Este vorba de politica locală şi ei cunosc cel mai bine realităţile locale şi nu cred că Bucureştiul are vreo posibilitate să se amestece sau să dea vreo îndrumare", a declarat Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici