Bode, despre posibilitatea de a fi propus pentru funcţia de premier: „Nu ne jucăm cu propunerile de pe o zi pe alta”

  • Ministrul interimar de Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, întrebat despre posibilitatea de a fi propus pentru funcţia de premier, că partidul „nu se joacă cu propunerile de pe o zi pe alta”.
  • Acesta a mai precizat că Biroul Executiv al PNL va discuta mandatul partidului.
221 afișări
Imaginea articolului Bode, despre posibilitatea de a fi propus pentru funcţia de premier: „Nu ne jucăm cu propunerile de pe o zi pe alta”

Bode, despre posibilitatea de a fi propus pentru funcţia de premier: „Nu ne jucăm cu propunerile de pe o zi pe alta”

„O să vedem decizia BEX, în ceea ce priveşte în primul rând mandatul domnului Cioloş. (...) Nu ne jucăm cu propunerile de pe o zi pe alta. Eu vin de la Ministerul Afacerilor Interne, ştiu în ce situaţie critică, critică, subliniez, ne aflăm cu pandemie. Aşadar orice întârziere, din punctul meu de vedere, nu face decât să adâncească această criză sanitară”, a afirmat Bode, înaintea şedinţei conducerii PNL, întrebat dacă va fi desemnat pentru funcţia de prim-ministru.

În ceea ce priveşte un vot al PNL pentru un Guvern Cioloş, Bode a afirmat că decizia va fi comunicată de preşedintele partidului după reuniunea Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal.

Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal se reuneşte în şedinţă vineri, în sistem videoconferinţă.

Reamintim că PNL nu a venit cu nicio propunere de premier la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

„În acest moment nu avem o majoritate şi nu am avansat o propunere de premier. I-am spus preşedintelui că săptămâna trecută în Parlament s-a conturat şi s-a votat şi este clar o majoritate USR – AUR – PSD. Aceasta este deocamdată majoritatea la care ne uităm cu toţii”, a declarat, la acel moment, Florin Cîţu.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici