Bogdan Ciucă: Este sub demnitatea unui preşedinte să dea în judecată pe oricine

Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator (PC), Bogdan Ciucă, a declarat, joi, la Galaţi, că gestul preşedintelui Traian Băsescu de a-l da în judecată pentru calomnie pe ministrul Eugen Nicolaescu este sub demnitatea funcţiei de şef al statului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări
Imaginea articolului Bogdan Ciucă: Este sub demnitatea unui preşedinte să dea în judecată pe oricine

Bogdan Ciucă: Este sub demnitatea unui preşedinte să dea în judecată pe oricine

"Cred că este sub demnitatea unui preşedinte, nu neapărat Traian Băsescu, să dea în judecată pe oricine, inclusiv un ministru. Preşedintele ar fi trebuit să fie deasupra acestor lucruri ce nu ţin de imaginea instituţiei pe care o reprezintă. Îl coboră în noroiul bătăliilor generate de calomnii. Faptul că preşedintele dă în judecată un ministru pentru calomnie reprezintă un nou record pe care doar România îl putea avea. Nicăieri în Europa nu există aşa ceva", a spus Ciucă, într-o conferinţă de presă.

Purtătorul de cuvânt al PC consideră că instituţia de şef al statului îşi pierde astfel din autoritate, vulgarizându-se.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici