Boloş: Majorarea pensiilor este o prioritate şi o responsabilitate pentru Guvern

Majorarea pensiilor este o prioritate şi o responsabilitate pentru Guvern, arată ministrul Finanţelor. Marcel Boloş se declară amuzat de felul în care a fost surprins într-o imagine, la Guvern, când a văzut că se vorbeşte de majorarea pensiilor fără să se vorbească despre sursa de finanţare.

98 afișări
Imaginea articolului Boloş: Majorarea pensiilor este o prioritate şi o responsabilitate pentru Guvern

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

„Majorarea pensiilor este o prioritate şi o responsabilitate pentru Guvern. Oamenii care au muncit din greu zeci de ani TREBUIE să primească sprijinul pe care îl merită şi de care au nevoie. Tot o responsabilitate este să ne asigurăm că acest proces se desfăşoară în mod corect. Să ne respectăm promisiunile, să garantăm siguranţa financiară a pensionarilor şi să menţinem stabilitatea economică a ţării”, a scris ministrul pe Facebook.

Marcel Boloş se declară amuzat de felul în care a fost surprins într-o imagine, la Guvern, când a văzut că se vorbeşte de majorarea pensiilor fără să se vorbească despre sursa de finanţare.

„Mereu am fost de partea persoanelor vulnerabile, cei care m-au urmărit la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene o ştiu foarte bine. Am creat pentru ei un program special din fonduri europene, Programul Incluziune şi Demnitate Socială 2021-2027, care aduce României peste 4 miliarde de euro şi se implementează acum în bună regulă. Sunt însă susţinătorul sprijinului onest, cu adevărat sustenabil”, adaugă Boloş.

Potrivit acestuia, în 3 ani de guvernare, pensiile au fost majorate cu 40%, „având grijă să calculăm foarte atent ce se poate face. La fel am fost susţinătorul investiţiilor: să ţinem viu visul românilor la infrastructura de apă-canalizare, construit autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene, căi ferate, modernizare şcoli şi modernizare spitale. Asta înseamnă să avem înţelepciunea să ne rezolvăm singuri problemele la noi acasă, să facem reforme şi să ne încadrăm în ţintele privind deficitul. Vom continua să ne ţinem de cuvânt, dar nu ne permitem să repetăm greşelile trecutului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici