Buzatu: Efectele creşterii economice se pot vedea oriunde, în pieţe, cozile la benzinării

Preşedintele PSD Dumitru Buzatu a declarat că rectificarea bugetară adoptată, luni, de Guvern este una realistă iar creşterea economică produsă de PSD în alianţa cu ALDE are efecte vizibile care pot fi văzute oriunde: "în pieţe, cozile de la benzinării, circulaţia automobilelor".

915 afișări
Imaginea articolului Buzatu: Efectele creşterii economice se pot vedea oriunde, în pieţe, cozile la benzinării

Buzatu: Efectele creşterii economice se pot vedea oriunde, în pieţe, cozile la benzinării

"Membrii Guvernului sunt constrânşi de realitate să adopte o anumită formă a acestei rectificări. După ce se întâmplă rectificarea, cu mai multe sau mai puţine nemulţumiri, lumea se potoleşte şi trec la treabă din nou. Eu fac parte din rândul mulţumiţilor, pentru că sunt un om realist şi îmi dau seama că rectificarea bugetară ţine cont şi de dorinţele actorilor implicaţi în aceasta, dar cel mai mult ţine cont de realitate. Nu putem să rectificăm ce nu avem, şi ţine cont de rezultatele pozitive", a declarat, luni, înaintea şedinţei CEx din Parlament, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu.

Acesta consideră că efectele creşterii economice pot fi văzute peste tot.

"Este o creştere economică care nu mulţumeşte foarte multă lume pentru că nu este distribuită la o masă mai mare de oameni. Creşterea economică pe care a produs-o PSD în alianţa cu ALDE este o creştere care s-a distribuit către mai multă lume şi ea produce efecte pozitive vizibile. Pot fi văzute oriunde, în pieţe, cozile de la benzinării, circulaţia utomobilelor, care nu se petrece dacă nu ai bani în buzunar, nu poţi să stai la coadă şi să aştepţi şi să pleci de acolo", a spus acesta.

Taguri:
buzatu,
psd,
rectificare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici