C. V. Tudor refuză evacuarea sediului central al PRM. El susţine că Băsescu este în spatele deciziei

Preşedintele PRM, C. V. Tudor discută, la sediul central al PRM, cu executorul judecătoresc venit să aplice decizia de evacuare din sediu şi cu avocatul părţii care a obţinut hotărârea în justiţie, europarlamentarul declarând că nu va părăsi clădirea şi că vinovat de situaţie este şeful statului.

93 afișări
Imaginea articolului C. V. Tudor refuză evacuarea sediului central al PRM. El susţine că Băsescu este în spatele deciziei

C. V. Tudor refuză evacuarea sediului central al PRM. El susţine că Băsescu este în spatele deciziei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Liderul PRM a sosit la sediul partidului din strada Emile Zola în cursul dimineţii, fiind aşteptat de un grup de reprezentanţi ai partidului care protestau faţă de decizia de evacuare programată pentru vineri.

Tudor a susţinut o lungă declaraţie la sosirea la sediu. El l-a acuzat pe şeful statului că se află în spatele demersului privind evacuarea PRM din sediul central.

Corneliu Vadim Tudor a spus că nu va pleca din sediu, precizând că nu există o decizie judecătorească definitivă.

El a ţinut să sublinieze că PRM este un partid cu reprezentanţi în Parlamentul European.

Corneliu Vadim Tudor a discutat, apoi, în biroul său, cu executorul judecătoresc şi cu avocatul părţii care a obţinut decizia de evacuare.

El i-a acuzat pe aceştia că sunt mafioţi şi le-a spus că doar peste cadavrul său vor obţine sediul.

În cursul dimineţii, pe clădire a fost afişat un banner cu mesajul "Tovarăşe Ceauşescu, fă-i chemare lui Băsescu", textul fiind încadrat de două cruci negre şi de portretele lui Nicolae Ceauşescu şi Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici