Calendarul descentralizării, prezentat miercuri de Guvern

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, după şedinţa conducerii coaliţiei guvernamentale, că Guvernul va prezenta, în şedinţa de miercuri, strategia şi calendarul privind măsurile de descentralizare.

26 afișări
Imaginea articolului Calendarul descentralizării, prezentat miercuri de Guvern

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a spus că PSD şi PDL au convenit pentru un ritm accelerat al descentralizării, o discuţie pe această problemă urmând să aibă loc şi cu ministerele implicare, asociaţiile profesionale, asociaţiile de consilii judeţene şi de primari de oraşe.

El a precizat că în şedinţa de guvern de miercuri se va prezenta o strategie şi un calendar al măsurilor de descentralizare, prin care poliţia locală, instituţiile de sănătate, de cultură, agricultură şi de învăţământ să facă obiectul descentralizării în perioada următoare.

Flutur a mai afirmat că, tot în şedinţa de guvern de miercuri se va prezenta un calendar şi în ceea ce priveşte legislaţia necesară adoptării salarizării unice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici