Călin Popescu-Tăriceanu: PNL este condus acum de reîncarnarea lui Bill Kill

Liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat sâmbătă că Partidul Naţional Liberal este condus de ”reîncarnarea lui Kill Bill” şi că liberalismul în PNL a devenit ”o crimă pedepsită cu izolarea”.

766 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu-Tăriceanu: PNL este condus acum de reîncarnarea lui Bill Kill

Călin Popescu-Tăriceanu: PNL este condus acum de reîncarnarea lui Bill Kill (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

”Avem un drum dificil în faţă, însă prin multă muncă , curaj şi consecvenţă, vom obţine rezultatele pe care le vedem cu toţii (...)Am convingerea că ALDE va deveni cel mai important partid de centru-dreapta din România şi va surclasa PNL-ul în următorul ciclu electoral. Mă uit, din păcate, cu regret, la PNL. Din păcate, PNL este condus acum de o reîncarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis şi ultimele fărâme de liberalism din partid. A fi lberal în PNL a devenit o crimă, care se pedepseşte cu izolarea. Nu este de mirare că puţinii membri de partid care mai cred în valorile şi principiile liberale sunt marginalizaţi”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu în cadrul discursului susţinut în faţa a peste o mie de delegaţi ALDE, prezenţi la congres.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici